Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2017 | Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017

Over het hoe en wat van de digitale mondscanners: Yes we scan

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 8/2017
Auteur:
Arend van den Akker
Belangrijke opmerkingen
Arend van den Akker is tandarts (Amsterdam, 1984). Hij is mede-eigenaar Tandheelkundig Centrum Vitalis te Alphen aan de Rijn.

Samenvatting

Sinds de introductie van Cerec in de tachtiger jaren als een van de eerste digitale afdruksystemen, hebben zich op dit gebied in toenemend tempo grote technische ontwikkelingen voorgedaan. Als gevolg daarvan komen er steeds meer en eenvoudiger te hanteren digitale scanners op de markt. Het is slechts een kwestie van tijd dat de intraorale scanner tot de standaarduitrusting van de algemene tandartspraktijk zal gaan behoren. In dit artikel leest u waar u op moet letten bij de aanschaf van zo’n scanner en probeer ik het bijbehorende jargon uit te leggen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2017

Tandartspraktijk 8/2017 Naar de uitgave

Reacties van lezers

Geachte Redactie,

Intercollegiaal online

Een zwelling in het gezicht

Redactioneel

Praatjes…