Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2018 | Ten Geleide | Uitgave 2/2018

Kind & Adolescent Praktijk 2/2018

Over gereedschap en vakmanschap

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2018
Auteur:
Marike serra
Belangrijke opmerkingen
Marike Serra, hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk, werkt als adviseur bij Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Samenvatting

In dit nummer vindt u drie artikelen over de ontwikkeling van instrumenten om problemen in kaart te brengen en te klassificeren. Mooi vind ik dat. Een goed instrumentarium kan professionals ondersteunen in hun werk. Immers, net zoals de tuinman of de timmerman, heeft ook de vakman (of vakvrouw natuurlijk) in de jeugdhulp behoefte aan deugdelijk gereedschap.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2018

Kind & Adolescent Praktijk 2/2018 Naar de uitgave

Uit de Praktijk

Een kind van zes

OriginalPaper

Vermijden