Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2016 | Internationaal | Uitgave 5/2016

Vakblad Sociaal Werk 5/2016

Over de waardigheid en waarde van mensen

2016 Joint World Conference Social Work, Education and Social Development

Tijdschrift:
Vakblad Sociaal Werk > Uitgave 5/2016
Auteurs:
Jolanda Berends, Jasper ten Hoeve
Belangrijke opmerkingen
Jolanda Berends is internationaal coördinator voor de Faculteit Maatschappij en Recht aan de Hogeschool Utrecht en is als hogeschooldocent Social Work nauw betrokken bij de internationalisering van Instituut voor Social Work. Jasper ten Hoeve is hogeschooldocent Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hogeschool Utrecht en Forensisch Orthopedagoog.

Samenvatting

Seoul, de hoofdstad van Zuid-Korea, was de gaststad van de 2016 Joint World Conference: Social Work, Education and Social Development. Uit 83 landen verzamelden zich ruim 2500 praktijkmensen, ervaringsdeskundigen, studenten, docenten en onderzoekers. Vier dagen lang verdiepten wij ons in de veelzijdige en omvattende vraagstukken van het sociaal werkveld. Mede dankzij de kleine driehonderd mensen die vol overgave hun werk deden, verliep de bijeenkomst, in het bijzonder de technische ondersteuning, vlekkeloos.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

Vakblad Sociaal Werk (voorheen Maatwerk)

Het vakblad behandelt alle facetten van het sociaal werk. Het signaleert, analyseert, rapporteert en informeert. En presenteert leerzame ervaringen uit de diverse werkvelden waarin maatschappelijk werkers, jeugdzorgwerkers en sociaal agogen zich bevinden.

BSL - Basisacademy Social Work

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2016

Vakblad Sociaal Werk 5/2016 Naar de uitgave

Winnaar studentenprijs

Niet meer van deze tijd