Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Redactioneel | Uitgave 1/2020

Tandartspraktijk 1/2020

Over de heg kijken naar het gras van de buren

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Teun Domburg

Samenvatting

De verplichte nascholing voor tandartsen is vorig jaar voorlopig alweer uitgesteld. Een gemiste kans. We zijn intussen één van de laatste beroepsgroepen in de zorg voor wie deze verplichting nog niet bestaat. Voor herregistratie in het BIG-register is op dit moment alleen werkervaring een wettelijk vastgestelde eis. Gelukkig voelen de meesten van ons toch wel het belang van regelmatige bij-/nascholing en is er een ruim aanbod voorhanden. Je kan iedere week wel naar een congres of een cursus.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Tandartspraktijk 1/2020 Naar de uitgave

Nieuws

Nieuws