Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

13-07-2017 | Uitgave 4-5/2017

Bijblijven 4-5/2017

Ouderenzorg heeft de toekomst

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 4-5/2017
Auteur:
Dr. Annet W. Wind

Samenvatting

De zorg voor ouderen wordt steeds ingewikkelder: door de demografische ontwikkelingen, de vergrote overlevingskansen na ziekten, de toename van het aantal chronisch zieken met problemen en beperkingen, het grote aantal betrokken hulpverleners en alle veranderingen in wet- en regelgeving. Ze vergt een flexibele en op de persoon afgestemde aanpak, waarbij de wensen en behoeften van de oudere centraal staan en waarbij de betrokken hulpverleners elkaar aanvullen en elkaar gemakkelijk weten te vinden. Regionale samenwerkingsafspraken met een concrete en praktische uitwerking voor alle betrokkenen helpen hierbij. De rol van huisartsen verandert, al blijven de kernwaarden – persoonlijke, continue en integrale zorg – overeind.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4-5/2017

Bijblijven 4-5/2017 Naar de uitgave