Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2019 | Column | Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019

Oude meesters

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 3/2019
Auteur:
Job van Amerongen
We wandelden ontspannen door het Rijksmuseum, mevrouw Andringa en ik. Allebei met een door het museum ter beschikking gesteld klapstoeltje onder de arm. De gids maande onze groep te gaan zitten bij een schilderij van Jan Steen. Die van het gelijknamige 'huishouden van'. We klapten de stoeltjes uit en waren een en al aandacht. 'U ziet hoe de kleuren contrasteren en elkaar tegelijkertijd aanvullen. Een unieke prestatie van een groot schilder,' legde de gids uit. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2019

Denkbeeld 3/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld