Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2014 | Column | Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014

Organisch genoegen

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 6/2014
Auteur:
Bas Janssen
Belangrijke opmerkingen
Bas Janssen (42) is praktijkondersteuner, physician assistant en teamleider in een gezondheidscentrum in Almere, hij is getrouwd en heeft 3 kinderen. Hij geeft les aan de opleiding tot praktijkondersteuner.

Samenvatting

Denkend aan lever en nieren komt er als eerste een culinaire associatie bij mij op. Kalfszwezerik met niertjes. Lever met ui, knoflook, citroensap en oregano of lever op Antilliaanse wijze. Foie gras, ook een delicatesse. Al noem ik dat hier niet als lekkernij. Foie gras is, zoals misschien bekend, Frans voor vette lever. Meestal worden ganzen hiervoor onvrijwillig vetgemest. Dit is bijna een tragisch komische gedachte als je bedenkt dat wij mensen daar geen dwang voor nodig hebben.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

Tijdschrift voor praktijkondersteuning 6/2014 Naar de uitgave

Weet je dit?

Vragen

Ingezonden

Twee vragen