Skip to main content
main-content
Top

21-11-2013 | Nieuws

Optimaliseren van astmazorg bij kinderen

Zorgoptimalisatie astma bij kinderen staat centraal tijdens een bijeenkomst op donderdag 28 november in Utrecht. Huisartsen zijn van welkom om deze bijeenkomst gratis bij te wonen.

In de nascholing worden niet alleen de diagnostiek en de prognose van astma bij kinderen behandeld, maar wordt ook stilgestaan bij de behandeling en de beslisboom. Verder is er ook aandacht voor de perceptie van kinderen en ouders. Ten slotte gaat een onderdeel van de nascholing over roken bij kinderen.

Accreditatie

De nascholing wordt gegeven door kaderhuisarts Alfred Sachs en de kinderartsen Peter Merkus en Maarten Kuethe. Accreditatie is aangevraagd voor 3 punten.

Deze nascholing op 28 november duurt van 18.30 tot 21.30 uur. Huisartsen kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar l.borghuis@bsl.nl. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Onze productaanbevelingen

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.