Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2013 | Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013

Optimaal composiet

Stapje voor stapje op weg naar de perfecte restauratie?

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 10/2013
Auteur:
Hans Beekmans
Belangrijke opmerkingen
Hans Beekmans is tandarts (UvA 1981) in Laren (N-H). Zijn praktijk is gespecialiseerd in esthetische tandheelkunde. Hij was mede-oprichter en voorzitter van de Dutch Academy of Esthetic Dentistry (DAED). Sinds 1997 publiceert hij met regelmaat in TP over esthetische casuïstiek. Hans is tevens redacteur van TP.
Ook relatief kleine verbeteringen van dentale composieten kunnen de toepassingsmogelijkheden sterk verruimen. Een ogenschijnlijk simpele casus, een correctie aan twee centrale incisieven, mag dit illustreren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2013

Tandartspraktijk 10/2013 Naar de uitgave

Report

Empathie

Gewone- en ongewone patiënten

Blaren in de mond