Skip to main content
main-content
Top

24-06-2011 | Nieuws

Oproep aan verpleging om palliatieve zorg te verbeteren

V&;VN Palliatieve Verpleegkunde roept verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden op om mee te doen aan een project waarin wordt bekeken wat er goed en minder goed gaat in de palliatieve zorg. Ge�nteresseerden kunnen zich aanmelden.

Volgens V&VN Palliatieve Verpleegkunde is palliatieve zorg niet altijd optimaal. Daarom heeft deze V&VN-afdelingen subsidie van het ministerie van VWS gekregen ontvangen om een analyse naar kritische succesfactoren te starten. Dat wil zeggen dat er duidelijkheid moet komen over de knelpunten en successen binnen de palliatieve zorg. Vooral zoals deze door verpleegkundigen en verzorgenden ervaren worden.

Verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden kunnen meedoen aan het project dat de naam PALVER (PALliatieve VERpleegkundigen en VERzorgenden) heeft gekregen.

Je kunt je tot 1 augustus via de website van de afdeling www.palliatieveverpleegkunde.nl opgeven. Of neem contact op met Madeleen Uitdehaag, verpleegkundig onderzoeker van het PALVER project, via palver@ziggo.nl.

Onze productaanbevelingen

BSL BijZijn XL

Vandaag leren wat u morgen in de praktijk wilt brengen. In BSL BijZijn XL vindt u alles wat u als professioneel verpleegkundige of verzorgende nodig heeft om uw kennis up-to-date te houden: een tijdschrift met actuele vakinformatie, online toegang tot de praktijkgerichte vakinformatie van het tijdschrift, online nieuws én geaccrediteerde online kennistoetsen.