Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Signaal | Uitgave 2/2011

Huisarts en wetenschap 2/2011

Openingslezing NHG-Congres door Klasien Horstman

Kanttekeningen bij de moraal van ‘meer bewegen’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 2/2011
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Resumen

Tijdens het NHG-Congres hield Klasien Horstman, hoogleraar Filosofie te Maastricht, een van de twee openingslezingen, waarin ze een verfrissend tegengeluid liet horen bij de ‘hype van het moeten bewegen’. Zij stelt dat mensen hun ‘bewegingsvrijheid’ verliezen door de normen die hun worden opgelegd. Hieronder treft u de samenvatting van haar lezing aan.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Huisarts en wetenschap 2/2011 Naar de uitgave