Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2007 | Article | Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010

Op zijn kop

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2010
Auteur:
George Westermann

Abstract

Hij is bijna twaalf en staat voor de overgang naar voortgezet onderwijs. Zijn ouders hebben daar zorgen over. Ze vragen zich af of hij het wel zal redden in het gewone onderwijs. Van jongs af aan komt hij bij de revalidatiearts vanwege zijn onhandige motoriek en coördinatieproblemen. Verder eet hij zo lang als zijn ouders zich kunnen herinneren ongeremd en plast hij nog steeds in zijn bed. Allerlei vormen van hulp zijn weinig effectief gebleken bij deze welwillende, maar ook wat schuchtere jongen, zo valt uit de voorinformatie te lezen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Kind & Adolescent Praktijk 2/2010 Naar de uitgave

Psychobelletrie

Geluk