Ga naar de hoofdinhoud
Top

35. Op tijd eten

  • 2005
  • OriginalPaper
  • Hoofdstuk
Gepubliceerd in:
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Abstract

Onze traditionele drie maaltijden per dag vormen een goede basis om alle benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen. Steeds vaker nemen mensen niet de tijd om te ontbijten (gewoonte 6). Vervolgens stillen ze later op de dag hun honger met snacks, snoep en fastfood. De trend om te ‘grazen’, net als koeien de hele dag door te eten, is schadelijk voor ons gebit en leidt sneller tot overgewicht. Het wakkert de eetlust aan en maakt langzaam maar zeker van eten een obsessie.
Titel
Op tijd eten
Auteur
Tom Mutsaerts
Copyright
2005
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
DOI
https://doi.org/10.1007/978-90-313-9394-7_35