Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2017 | Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017

Op stap met een expert

Gerben Jansen en het online platform dementie.nl

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2017
Auteurs:
Andrea Oostijen, Emma Schaap
Belangrijke opmerkingen
Andrea Oostijen en Emma Schaap zijn beiden werkzaam bij Alzheimer Nederland als redacteur van het online platform dementie.nl.

Samenvatting

Gerben Jansen is 44 jaar en zijn hele werkzame leven al actief in de zorg. Sinds 2003 als casemanager dementie in de regio West-Brabant bij Ook Thuis. Daarnaast is hij als expert verbonden aan het online platform voor mantelzorgers van mensen met dementie van Alzheimer Nederland dat precies een jaar geleden van start ging. Andrea Oostijen en Emma Schaap volgden Gerben een dag bij zijn dagelijks werk en spraken met hem over hoe zich dat verhoudt tot de adviezen die hij geeft aan mantelzorgers via dementie.nl.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2017

Denkbeeld 2/2017 Naar de uitgave

Onder de loep

Tafeltjegesprekje