Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2010 | Stelling | Uitgave 1/2010

Standby 1/2010

Op bepaalde productverpakkingen moet het waarschuwingslogo ‘tanderosie’ verplicht gesteld worden

Tijdschrift:
Standby > Uitgave 1/2010
Auteur:
Marijke Simons
Moeders die kinderen ‘gezonde’ drankjes zoals yoghurtdrinks en vruchtensapjes meegeven naar school, pubers die en masse hippeenergy drinks en alcoholische mixdrankjes achteroverslaan, en verzorgenden in verpleeghuizen die de bewoners vaak ‘gezonde’ vruchtensappen of gezoete zuivelproducten voorzetten, zijn zich vaak niet bewust van het verwoestende effect dat de combinatie zoet-zuur op tandglazuur kan hebben. Televisietandarts drs. Lotte Meereboer kwam onlangs met het voorstel om een waarschuwingslogo ‘tanderosie’ op producten zoals frisdranken en vruchtensappen verplicht te stellen. Goed of slecht idee?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Standby

Standby is volledig afgestemd op het vakgebied van de tandartsassistent. Het geeft informatie over actuele ontwikkelingen in de tandheelkunde, behandelt praktijkvoorbeelden, geeft interessante achtergrondinformatie over arbeidsomstandigheden en bespreekt cursussen en vakliteratuur. Veel aandacht wordt besteed aan praktijkverhalen van andere assistenten en interviews met assistenten naar aanleiding van een stelling. Kortom, Standby is onmisbaar voor de tandartsassistent.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2010

Standby 1/2010 Naar de uitgave

Achtergrond

Glimlach