Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-06-2015 | Ten geleide | Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015

Ook een puber heeft (soms geen) zin!

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 2/2015
Auteur:
Marike Serra
Belangrijke opmerkingen
Marike Serra, hoofdredacteur van Kind en Adolescent Praktijk, is werkzaam als adviseur bij Accare Kinder- en Jeugdpsychiatrie.

Samenvatting

Als ik op de NJI-website de zoekwoorden ‘zingeving jeugdzorg’ intik, krijg ik nul resultaten. Zo ook op de site van het Landelijk Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Wonderlijk eigenlijk. In ons werkveld zijn we zo veel bezig met het behandelen van problemen, maar bij dit belangrijke aspect van de ontwikkeling staan we nauwelijks stil.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Kind & Adolescent Praktijk 2/2015 Naar de uitgave

Uit de praktijk

In het gootsteenkastje