Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | In gesprek | Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015

Oog hebben voor wat ertoe doet

Paul Geelen over de Denkbeeld-prijzen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 5/2015
Auteur:
Hans Houweling
Belangrijke opmerkingen
Hans Houweling is gepensioneerd ouderenarts en mede-initiatiefnemer van WarmThuis, wonen en welzijn voor mensen met dementie.

Samenvatting

Paul Geelen was de laatste voorzitter van de in 2014 opgeheven Vereniging voor Psychogeriatrie (VPG). In die hoedanigheid was hij een van de drijvende krachten achter de campagne ‘De kracht van het persoonlijke’. Momenteel is hij secretaris van de stichting Tijdschrift voor Psychogeriatrie, de initiatiefnemer van twee nieuwe prijzen voor projecten in de psychogeriatrie (zie het kader op p. 20). Oud-Denkbeeld- redacteur en pg-pionier Hans Houweling sprak met hem.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Denkbeeld 5/2015 Naar de uitgave