Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2016 | Spreekuur | Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016

Onvervulde kinderwens

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 9/2016
Auteur:
Joyce Nouwens
Belangrijke opmerkingen
Huisartsenpraktijk Kloosterpad, Kloosterpad 11a, 5104 JT Dongen: J. Nouwens, kaderhuisarts uro-gynaecologie in opleiding. Radboudumc, Vrouwenstudies Medische Wetenschappen, Nijmegen: dr. D. Teunissen, coördinator kaderopleiding Radboudumc en kaderhuisarts urogynaecologie • Correspondentie: nouwens@huisartsenpraktijk-kloosterpad.nl • Belangenverstrengeling: niets gemeld.

Samenvatting

Een stel heeft korter dan een jaar een kinderwens. Het paar heeft een op conceptie gerichte coïtus, maar dit heeft nog niet tot een zwangerschap geleid. Volstaat het om uitleg en adviezen te geven of zijn er redenen voor doorverwijzing naar de gynaecoloog?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 9/2016

Huisarts en wetenschap 9/2016 Naar de uitgave