Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Onderzoek | Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010

Ontwikkelingen en discussies

Zooltherapie in wetenschappelijke publicaties

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 2/2010
Auteur:
Paul van Neerven
Belangrijke opmerkingen

Tekst en foto’s

Paul van Neerven, podotherapeut

Samenvatting

Nu de nadruk ook voor podotherapie steeds meer komt te liggen op ‘evidence based’ werken, groeit de behoefte bij Nederlandse podotherapeuten aan kennis over wetenschappelijk onderzoek. Dat geldt niet alleen voor het eigen vakgebied, maar ook voor aanverwante vakgebieden, zoals de orthopedie. In Nederland is dat onderzoek nauwelijks te vinden. Wie kennis wil nemen van wetenschappelijk onderzoek, is dan al gauw aangewezen op buitenlandse literatuur. In deze nieuwe rubriek gaat Paul van Neerven voor u op zoek naar dat onderzoek. Als opmaat geeft hij in deze eerste aflevering een algemeen beeld over onderzoek naar zooltherapie.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

Podosophia 2/2010 Naar de uitgave