Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2018 | OriginalPaper | Uitgave 3/2018

Kind & Adolescent Praktijk 3/2018

Online samenwerken in de hulpverlening

Het klinkt mooi, maar hoe gaat het in de praktijk?

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 3/2018
Auteurs:
Nynke Aukes, Jana Knot-Dickscheit, Marieke Boelhouwer, Wendy Post
Belangrijke opmerkingen
Over de auteurs Drs. N. Aukes, klinisch psycholoog bij Molendrift. Dr. J. Knot-Dickscheit, universitair hoofddocent bij de RUG, Basiseenheid Orthopedagogiek, Sectie Jeugdzorg, en GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut bij Molendrift. Dr. M. Boelhouwer, psycholoog bij Molendrift. Dr. W. Post, universitair hoofddocent Statistiek en Methodologie bij de RUG, Basiseenheid Orthopedagogiek. E: n.aukes@molendrift.nl.

Samenvatting

Samen1Plan is een digitaal hulpmiddel bedoeld voor hulpverlening in complexe situaties met als doel de zorg beter te coördineren. Inmiddels is Samen1Plan door duizenden cliënten en hulpverleners ingezet. Maar hoe goed verloopt die samenwerking in de praktijk? En hoe tevreden zijn cliënten over het online systeem?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit online abonnement heeft u toegang tot meer dan 50 (hand)boeken en naslagwerken, 19 tijdschriften (o.a. GZ-psychologie en Kind & Adolescent Praktijk) en diverse e-learnings (van COMET tot schematherapie). Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Kind & Adolescent Praktijk 3/2018 Naar de uitgave

Interview met david heyne en floor sauter

Bang voor school