Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2010 | Huisartsenzorg in cijfers | Uitgave 11/2010

Huisarts en wetenschap 11/2010

Ongevraagd advies bij overgewicht

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2010
Auteurs:
Margreet Reitsma, Judith de Jong
Belangrijke opmerkingen
Het KNMG-ledenpanel bestaat uit 4000 leden die representatief zijn voor het ledenbestand van de KNMG. Het ledenbestand van het KNMG omvat circa 65% van alle artsen in Nederland. Het Consumentenpanel Gezondheidszorg is een project van het NIVEL en bestaat uit ruim 2800 personen die een afspiegeling van de bevolking in Nederland vormen. In juni 2010 kregen 3366 leden van het KNMG-ledenpanel en 1422 leden van het Consumentenpanel Gezondheidszorg de genoemde vragen voorgelegd. Daarvan hebben 1935 KNMG-panelleden gereageerd (waaronder 575 huisartsen die voor de huidige analyses zijn gebruikt) en 969 leden van het Consumentenpanel Gezondheidszorg. Voor meer informatie kunt u terecht opwww.​knmg.​nl, mailen naar onderzoek@fed.knmg.nl enwww.​nivel.​nl/​consumentenpanel​ of mailen naarhttp://​consumentenpanel​@nivel.​nl.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2010

Huisarts en wetenschap 11/2010 Naar de uitgave