Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2015 | Rechten en plichten | Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015

Ongeboren uit huis

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 5/2015
Auteur:
Mr. drs. J. Godschalx
Belangrijke opmerkingen
Judith Godschalx
Mr. drs. J. Godschalx is jurist en arts in opleiding tot psychiater

Samenvatting

Maar weinig mensen weten dat een ongeboren kind onder toezicht kan worden gesteld. Nog minder bekend is dat kinderbeschermingsmaatregelen ook in de eerste 24 weken van de zwangerschap mogelijk zijn. Vorig jaar werden er 270 ondertoezichtstellingen aangevraagd voor kinderen die nog niet geboren waren. Het is slechts een klein aantal op de ongeveer 170.000 jaarlijkse geboorten en nog eens bijna 30.000 zwangerschappen die in abortusklinieken worden beëindigd.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2015

Psychopraktijk 5/2015 Naar de uitgave