Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2014 | Casus | Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014

Onderzoeksverslag in opdracht

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2014
Auteur:
Dr. Karel Soudijn
Belangrijke opmerkingen
In deze rubriek vindt u gevalsbeschrijvingen met reflectie op de inhoud. De namen van de personen zijn geanonimiseerd. Dr. K. Soudijn doceert beroepsethiek aan de Universiteit van Tilburg. Hij publiceerde o.m. het boek Ethische codes voor psychologen (K.A.Soudijn@uvt.nl).
Leden van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) zijn gebonden aan een beroepscode. Klachten over hun professionele activiteiten beoordeelt een College van Toezicht. Sinds 2007 worden alle uitspraken in geanonimiseerde vorm gepubliceerd op de website www.​psynip.​nl. Onderstaande casus is ontleend aan een uitspraak uit 2013, genummerd 12/04 CvT. De klacht gaat over een onderzoeksrapport.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2014

Psychopraktijk 1/2014 Naar de uitgave

Redactioneel

Redactioneel