Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2010 | Column | Uitgave 5/2010

TPO - De Praktijk 5/2010

Onderzoeksjeuk

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 5/2010
Auteur:
Bas Janssen

Samenvatting

Het is maandagmiddag drie uur. Tijd voor de kwartaalbijeenkomst van een “groot team”, waarin we zaken bespreken die alle medewerkers van het centrum aangaan. Als ik de teamruimte binnenstap zitten er al redelijk wat collega’s. Het onvermijdelijke licht van TL-balken en gezoem van de beamer vult de ruimte. Vandaag hebben we het over het medewerkerstevredenheidsonderzoek.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2010

TPO - De Praktijk 5/2010 Naar de uitgave

Lezen/kijken/zoeken

Ingewikkeld diabetesboek

Weet je dit?

Antwoorden