Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2014 | Intermezzo | Uitgave 8/2014

Huisarts en wetenschap 8/2014

Ondertussen in TPO…

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Redactielid Annemieke de Jong schrijft in haar redactioneel over de ‘participatiesamenleving’ en de gevolgen voor de zorg. Hoe moeten we dat ‘meedoen’ en de ‘eigen verantwoordelijkheid nemen’ opvatten in de praktijk? Hoe verschuiven we het ‘zorgen voor’ (patiëntenzorg) naar ‘zorgen dat’ (de patiënt zijn gezondheid managet)?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in uw vak en bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot zo'n 30 boeken huisartsgeneeskunde en 3 vaktijdschriften. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2014

Huisarts en wetenschap 8/2014 Naar de uitgave