Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | intermezzo | Uitgave 8/2015

Huisarts en wetenschap 8/2015

Ondertussen in TPO 4

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 8/2015
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
Heeft uw praktijkondersteuner al een abonnement? Zie www.​tijdschriftprakt​ijkondersteuning​.​nl. Een jaarabonnement kost € 85,-.

Samenvatting

Margreet van Putten gaat aan de hand van drie casus in op de aanpak van de medisch-noodzakelijke voetzorg in Nederland en de rol die praktijkondersteuners hierbij spelen. Zijn we nu waar we willen zijn? Die vraag is lastig te beantwoorden. Met de Simm’sclassificatie en het hanteren van Zorgprofielen is weliswaar een enorme stap voorwaarts gezet, maar de discussies over competenties, vaardigheden en vooral wel of geen basisverzekerde voetzorg zijn nog niet achter de rug.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2015

Huisarts en wetenschap 8/2015 Naar de uitgave