Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

09-02-2021 | Ondernemen | Uitgave 1/2021

Podosophia 1/2021

Ondernemen is … veranderen

Tijdschrift:
Podosophia > Uitgave 1/2021
Auteur:
MBA, MHC&SW Michel Boerrigter
Belangrijke opmerkingen
De heer Boerrigter schrijft dit artikel vanuit zijn expertise als organisatieadviseur, op persoonlijke titel.

Samenvatting

Podotherapie is een zorgberoep dat om een ondernemende en innoverende houding vraagt. Dit artikel is het eerste in een serie waarin wordt ingegaan op alle veranderingen die op de podotherapeut afkomen, en dan vooral op de vraag hoe je al die veranderingen als ondernemer het hoofd biedt. In dit eerste artikel wordt dieper ingegaan op het kunnen omarmen van verandering, een element van een ondernemende en innoverende houding.
Het moge duidelijk zijn dat deze attitude een essentieel en noodzakelijk onderdeel is van ondernemerschap voor de podotherapeut van de toekomst, want veranderen hoort er simpelweg bij. Deze kijk op veranderen, helpt. Het maakt je tot een betere ondernemer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2021

Podosophia 1/2021 Naar de uitgave

Biomechanica en Bewegingsanalyse

De gespiraliseerde achillespees