Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

Gepubliceerd in: Podosophia 3/2021

19-08-2021 | Ondernemen

Ondernemen is … jezelf en elkaar kennen

Auteur: MBA, MHC&SW Michel Boerrigter

Gepubliceerd in: Podosophia | Uitgave 3/2021

Log in om toegang te krijgen
share
DELEN

Deel dit onderdeel of sectie (kopieer de link)

  • Optie A:
    Klik op de rechtermuisknop op de link en selecteer de optie “linkadres kopiëren”
  • Optie B:
    Deel de link per e-mail

Samenvatting

In dit artikel wordt, vanuit het perspectief van een podotherapeut, beschreven hoe een ondernemende en innoverende attitude er in de praktijk uit kan zien. Het kennen van gedragspatronen van jezelf en anderen vormt hierin een belangrijk onderdeel. Onder deze gedragspatronen liggen vaak diep ingesleten overtuigingen. We zijn ons daar niet altijd bewust van. De praktische handvatten in dit artikel zijn bedoeld om je aan te zetten over dit soort overtuigingen en de hieruit voortkomende gedragspatronen na te denken en hierover met elkaar het gesprek aan te gaan. Ondernemen en innoveren is bij uitstek een kwestie van jezelf en elkaar kennen. Dit artikel is een vervolg op de artikelen in Podosophia nr. 1 en nr. 2, van jaargang 2021.

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Podotherapeut Totaal

Binnen de bundel kunt u gebruik maken van boeken, tijdschriften, e-learnings, web-tv's en uitlegvideo's. BSL Podotherapeut Totaal is overal toegankelijk; via uw PC, tablet of smartphone.

Podosophia

Podosophia stelt zich ten doel de beroepsgroep van podotherapeuten te voorzien van informatie die nodig is voor het inhoudelijk uitoefenen van het vak en het voeren van de praktijk. Daarbij is ook rui ...

Literatuur
1.
go back to reference Patronen BD. Herkennen en veranderen met antropologische blik. 1e druk. Amsterdam: Boom uitgevers; 2021. Patronen BD. Herkennen en veranderen met antropologische blik. 1e druk. Amsterdam: Boom uitgevers; 2021.
2.
go back to reference Heemstra M van, Kolff K. Je meerjaren- of jaarplan op A3-formaat. 3e herziene druk. Driebergen: ZorgSteedsBeter; 2018. Heemstra M van, Kolff K. Je meerjaren- of jaarplan op A3-formaat. 3e herziene druk. Driebergen: ZorgSteedsBeter; 2018.
Metagegevens
Titel
Ondernemen is … jezelf en elkaar kennen
Auteur
MBA, MHC&SW Michel Boerrigter
Publicatiedatum
19-08-2021
Uitgeverij
Bohn Stafleu van Loghum
Gepubliceerd in
Podosophia / Uitgave 3/2021
Print ISSN: 0929-5380
Elektronisch ISSN: 1876-5815
DOI
https://doi.org/10.1007/s12481-021-00318-1