Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-11-2015 | Redactioneel | Uitgave 11/2015

Huisarts en wetenschap 11/2015

‘Onder Belicht’

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 11/2015
Auteurs:
Sjoerd Hobma, Marissa Scherptong-Engbers

Samenvatting

In dit novembernummer staat het onderwerp van het NHG-congres Onder Belicht in de schijnwerpers. Ook wij staan niet boven het onderwerp, maar belichten het van onder: het gebied tussen navel en dijen. Ironisch genoeg, als u de papieren versie leest, precies dat stuk van uw lichaam dat zich in de schaduw van deze Huisarts & Wetenschap bevindt.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 11/2015

Huisarts en wetenschap 11/2015 Naar de uitgave