Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2017 | Uitgave 4/2017

Kind & Adolescent Praktijk 4/2017

Omgaan met ernstig probleemgedrag bij pleegkinderen: Effectiviteit van parent management training oregon voor pleegouders

Tijdschrift:
Kind & Adolescent Praktijk > Uitgave 4/2017
Auteurs:
Dr. A. M. Maaskant, Dr. F. B. Van Rooij, Drs. L. Jansen, prof. Dr. G. J. Overbeek, Em. prof. dr. J. M. A Hermanns

Samenvatting

Pleegkinderen die door ernstige gedragsproblemen in conflict komen met hun pleegouders hebben een verhoogde kans het pleeggezin voortijdig te verlaten. Dat schaadt hun ontwikkelingskansen. Hoe ondersteun je pleegouders het best in hun omgang met deze problemen?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Kind & Adolescent Praktijk

Het vakblad Kind en Adolescent Praktijk biedt informatie die direct aansluit bij de dagelijkse praktijk van diagnostiek, behandeling en begeleiding. Kind en Adolescent Praktijk biedt ook een forum voor een kritische beschouwing van die dagelijkse praktijk en voor discussie over onderwerpen waarmee de professional te maken hebben.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

Kind & Adolescent Praktijk 4/2017 Naar de uitgave

Uit de praktijk

Geheugen