Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

03-03-2017 | Uitgave 3/2017

Bijblijven 3/2017

Omgaan met digitale media

Tijdschrift:
Bijblijven > Uitgave 3/2017
Auteur:
M.D., Ph.D. Prof. dr. Dirk van West

Samenvatting

Ouders vragen zich steeds vaker af hoe zij in de opvoeding moeten omgaan met het digitale mediagebruik van hun kinderen. Mediawijsheid, beschikken over de nodige competenties om zich bewust en kritisch te kunnen bewegen in een complexe, veranderende en gemediatiseerde wereld is in de digitale samenleving een basiscompetentie geworden die van onze kinderen tegenwoordig gevraagd wordt. In deze bijdrage wordt de stand van zaken gegeven van het digitale mediagebruik bij kinderen en jongeren en volgen adviezen voor digitale mediaopvoeding.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

BSL Academy mbo Verzorging en Verpleegkunde

Bijblijven

Bijblijven geeft inzicht in de huidige stand van zaken over onderwerpen die u als huisarts in uw dagelijkse praktijk tegenkomt. Bijblijven verschijnt 10 keer per jaar, waarbij in elk nummer een ander thema centraal staat.

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2017

Bijblijven 3/2017 Naar de uitgave