Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-10-2009 | Boeken | Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009

Omgaan met de overgang

Kragten J, Van der Horst HE. Omgaan met de overgang. Houten: Bohn Stafleu van Loghum, 2009. 87 pagina’s, € 22,50. ISBN 978-90-313-5230-2.

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 10/2009
Auteur:
   

Samenvatting

Doelgroep Dit boekje verschijnt in een nieuwe reeks van voorlichtingsboekjes voor patiënten over ziekten en kwalen. De doelstelling van deze reeks is om, naast het informeren over de aandoening, vooral ook duidelijk te maken wat de lezers zelf kunnen doen om de klachten te beïnvloeden.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 10/2009

Huisarts en wetenschap 10/2009 Naar de uitgave