Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-05-2020 | column | Uitgave 5/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 5/2020

OMA thuislaten

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 5/2020
Auteur:
Jerry Spanjer
Met mijn zoon fiets ik over een dijkje naast een waterplas. Het ziet er leuk en gezellig uit, ik zie felgekleurde waterlelies, een flamingo en diverse watervogels. Er zwemmen ook twee vogels die je weinig ziet, bruin met een lange grijze snavel. Ik herken ze als de 'snip' en wil mijn zoon deze vogels laten zien. We stappen van de fiets af, ik pak hem bij de hand en we lopen er naar toe. De vogels zijn echter gevlogen of onder water gedoken. Dan denk ik bij mezelf: 'Mijn zoon is een volwassen kerel, ik hoef hem toch niet meer bij de hand te houden?'. Opeens zie ik een grote waterschildpad. Hij loopt op ons af met een grote open bek. Hij wil eten, hij WIL ONS OPETEN!...... Met een schok word ik wakker. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 5/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 5/2020 Naar de uitgave

van de verenigingen

NVAB

column

De eed