Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2020 | Artikel | Uitgave 6/2020

Denkbeeld 6/2020

Ode aan kwetsbaarheid

Debby Gerritsen over werken aan welbevinden

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2020
Op 29 september 2020 sprak Denkbeeld-redacteur Debby Gerritsen als kersvers hoogleraar haar oratie Ode aan kwetsbaarheid uit. Wat in april gepland was als een grote bijeenkomst met onder meer driehonderd verzorgenden, werd vanwege de coronacrisis een veel kleinschaliger evenement met vijftig genodigden in de grote concertzaal van De Vereeniging in Nijmegen. Frans Hoogeveen en Hugo van Waarde spraken met Debby over haar denkbeelden en hoe die beïnvloed zijn door haar eigen levensgeschiedenis. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2020

Denkbeeld 6/2020 Naar de uitgave

Redactioneel

Stille kracht