Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | van de verenigingen | Uitgave 4/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 4/2020

NVVG

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 4/2020
Auteur:
Hans de Brouwer
Bij de voorjaarsledenvergadering heeft het bestuur afscheid genomen van Fenne de Kok en Kevin De Decker. Gelukkig hebben we Chantal Gielen als nieuw bestuurslid kunnen verwelkomen. Zorgelijk is dat zowel de penningmeester als de secretaris weliswaar voor vier jaar herbenoemd zijn maar beiden hebben het voornemen om uiterlijk voorjaar 2021 uit het bestuur te gaan. Als er niets gebeurt, hebben we over een jaar een erg lege bestuurstafel. Ik heb op deze plek al vaker een oproep gedaan maar het spreekwoordelijke 'vijf voor twaalf' komt nu echt in zicht. Daarom opnieuw het verzoek om na te gaan of u zelf iets voelt voor een bestuursfunctie of daarvoor misschien een collega enthousiast kunt maken. Het heeft, mede omdat het belangrijk is om de nieuwe penningmeester en secretaris in te kunnen werken, dit keer echt urgentie! ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 4/2020 Naar de uitgave