Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2011 | Beroep en Belang | Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011

Nut en noodzaak van profielopleidingen na de GZ-opleiding

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 1/2011
Auteur:
Prof. dr. S. Visser
Belangrijke opmerkingen
hoogleraar, hoofdopleider

Abstract

Het gaat goed met de gezondheidszorg (GZ) psycholoog. Er is in het veld een grote behoefte aan deze psychologen, de opleidingscapaciteit is de afgelopen jaren fors uitgebreid en de belangstelling voor de opleiding is zeer groot. Toch wil het veld meer specialisatie. Gaan de profielopleidingen na de GZ-opleiding daarin voorzien?

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2011

Psychopraktijk 1/2011 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Morita-therapie

Redactioneel

Redactioneel