Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | In de etalage | Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015

Nu ook bij u thuis

Een nieuwe toepassing van Familienet

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2015
Auteur:
Theo Royers
Belangrijke opmerkingen
Theo Royers is redacteur van Denkbeeld; hij is zelfstandig werkzaam als trainer-coach en adviseur via Labez te Zutphen.

Samenvatting

Tot voor kort vond communicatie tussen zorgverleners en mantelzorgers vooral plaats via schriftjes. Inmiddels verdringen digitale media de klassieke schriftjes. Bijvoorbeeld Familienet, oorspronkelijk ontwikkeld voor in het verpleeghuis, maar nu ook toepasbaar bij mensen met dementie die thuis wonen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015 Naar de uitgave