Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2011 | Casus | Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011

Nota’s aan de ouders van een volwassen cliënt

Tijdschrift:
Psychopraktijk > Uitgave 2/2011
Auteur:
Dr. K. Soudijn
Belangrijke opmerkingen
doceert
Jaap Ponsoen is een eerstelijnspsycholoog. Hij behandelt Christien Coenders, een 21-jarige studente die op kamers woont. Zij heeft grote problemen met haar studie. Bovendien zegt ze het leven niet aan te kunnen. Vaak heeft ze het idee dat ze maar beter zelfmoord kan plegen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

PsychoPraktijk

Hét vakblad voor professionals werkzaam in de psychologie, psychotherapie en psychiatrie. PsychoPraktijk informeert over recente ontwikkelingen en biedt handvatten om kennis en vakbekwaamheid te vergr ...

Proefabonnement BSL Psychologie Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een proefabonnement heeft u toegang tot een aantal boeken, tijdschriften en online nascholing. Denk hierbij aan één geaccrediteerde e-learning. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.


BSL Psychologie Totaal 1 maand gratis: € 0,-

Toon meer producten
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2011

Psychopraktijk 2/2011 Naar de uitgave

Onze Correspondent

Suïcide en Samurai-eer