Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-12-2019 | Artikel | Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019

Nooit tijd genoeg?

Tijdsbeleving in de zorg

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 6/2019
Auteur:
Gabriëlle Verbeek
Mensen verschillen in hoe zij tijd beleven. En dat geldt zowel voor zorgmedewerkers als voor cliënten. Problemen met cliënten kunnen - mede - een gevolg zijn van botsende 'tijdstijlen' en 'nooit tijd genoeg hebben' in je werk is niet iets dat je zomaar overkomt. Door ons bewust te zijn van hoe we zelf met tijd omgaan en hoe cliënten hun dag beleven, kunnen we individueel en als team een stap zetten naar betere zorg. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Denkbeeld 6/2019 Naar de uitgave

Kleinbeeld

Kleinbeeld

Column

Intake