Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2015 | Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015

Nooit meer dwalen met slimme zolen

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 2/2015
Auteurs:
Peter Bakens, Franka Meiland
Belangrijke opmerkingen
Samenstelling: Sacha Buddingh’. Met medewerking van Peter Bakens en Franka Meiland, senior onderzoeker, VUmc. Heeft u een interessant nieuwtje voor deze rubriek: M.Strauss@bsl.

Samenvatting

Een speciale inlegzool met gps maakt het mogelijk ouderen met dementie die weglopen of verdwalen eenvoudig te volgen en snel op te sporen via smartphone, tablet of computer.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2015

Denkbeeld 2/2015 Naar de uitgave

Kort nieuws

Mars en pluto

Kort nieuws

Alzheimercongres