Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2014 | Debat | Uitgave 6/2014

GZ - Psychologie 6/2014

Nog veel discussie en onduidelijkheid over hoofdbehandelaarschap

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 6/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

De gz-psycholoog is de aangewezen hoofdbehandelaar in de Generalistische Basis GGZ. In de gespecialiseerde GGZ zijn de psychotherapeut, de klinisch psycholoog en de klinisch neuropsycholoog geëquipeerd als hoofdbehandelaar. In voorkomende gevallen kunnen echter ook gz-psychologen als hoofdbehandelaar optreden, bijvoorbeeld binnen specifieke onderdelen van de gespecialiseerde ggz of indien zij beschikken over aanvullende expertise.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijf je als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vak. Met het online abonnement heb je toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kun je op je gemak en wanneer het jou het beste uitkomt verdiepen in jouw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2014

GZ - Psychologie 6/2014 Naar de uitgave