Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2017 | Uit de praktijk | Uitgave 4/2017

TPO - De Praktijk 4/2017

No show: eigen verantwoordelijkheid?

Tijdschrift:
TPO - De Praktijk > Uitgave 4/2017
Auteur:
Sietsche van Gunst
Belangrijke opmerkingen

Samenvatting

Het gebeurt regelmatig dat patiënten niet komen opdagen voor controles (no show). Is dat de verantwoordelijkheid van de huisarts of van de patiënt? Het no show-beleid verschilt per praktijk. Een huisarts heeft echter zorgplicht en dat heeft consequenties voor het no show-beleid.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

TPO De Praktijk

TPO De Praktijk is het tijdschrift voor praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die zich graag ontwikkelen in hun vak. In het tijdschrift vindt u casuïstiek, achtergrondartikelen over aandoeningen en de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook brengt de redactie actualiteiten, inspirerende interviews en reportages over interessante projecten.
Het tijdschrift wordt samengesteld door een vakkundige reactie, die bestaat uit praktijkondersteuners en -verpleegkundigen die dagelijks in de praktijk werken.
TPO De Praktijk is een uitgave van het Nederlands Huisartsengenootschap en uitgeverij Bohn Stafleu van Loghum, in samenwerking met de afdeling Praktijkverpleegkundigen en Praktijkondersteuners van V&VN.

Literatuur
Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2017

TPO - De Praktijk 4/2017 Naar de uitgave

Kennisquiz

Weet je dit?

Interview

Journaal

Floris column

Bravo