Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2015 | Column | Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015

Nieuwsgierigheid

Tijdschrift:
Denkbeeld > Uitgave 4/2015
Auteur:
Antoinette Reerink
Belangrijke opmerkingen
Antoinette Reerink Antoinette Reerink is senior onderzoeker langdurige zorg aan de Universiteit van Amsterdam

Samenvatting

Tijdens gesprekken die ik met ouderen voerde, kwam ik niemand tegen die graag naar het verpleeghuis wilde. Dan nog liever dood, hoorde ik meer dan eens. Mensen willen niet hulpbehoevend worden. Mede daarom heeft dit voorportaal van de dood een slecht imago. Maar dat is het niet alleen. We slagen er ook niet zo goed in zorginstellingen klantvriendelijk te maken.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

Denkbeeld

Denkbeeld, het tijdschrift voor Psychogeriatrie, is een populair-wetenschappelijk opinieblad, waarin de oudere mens met psychogeriatrische problemen centraal staat.
Denkbeeld schenkt aandacht aan de oudere mens en de problemen die zich in de latere levensfase kunnen voordoen: van dementie tot angst, van achterdocht tot depressiviteit.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2015

Denkbeeld 4/2015 Naar de uitgave

Pro & contra

Stelling

Column

Onhandig