Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-09-2020 | nieuws | Uitgave 8/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 8/2020

nieuws

Tijdschrift:
TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde > Uitgave 8/2020
Auteur:
Wim Otto
Mensen die gestopt zijn met roken krijgen weer energie om dingen te doen. Energie die ze misten toen ze nog rookten. Rokers nemen gemiddeld drie weken aan rookpauzes per jaar, ze zijn 1,5 keer zo vaak ziek als werknemers die niet roken, en als ze ziek zijn, zijn ze ook nog eens 1,5 keer zo lang ziek. Daarnaast zijn rokers extra gevoelig voor virussen, waaronder het coronavirus. 80% van de rokers wil stoppen. Dit zegt longarts Wanda de Kanter, voorvechtster voor de rookvrije generatie. Lees het interview met haar op https://​nvab-online.​nl/​actueel/​nieuws/​bedrijfsarts-voor-verbinding-bij-rookvrijeorganis​atie. ...

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

TBV Online Plus

Leden van de NVAB en NVVG hebben naast een abonnement op het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde (TBV) ook online toegang tot vier tijdschriften.

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde

TBV is het Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde. Kiest u voor TBV, dan blijft u op de hoogte van wetenschappelijke onderzoeken, praktijkonderzoeken, opinies, boekbesprekingen en nieuws van de vereniging.

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 8/2020

TBV – Tijdschrift voor Bedrijfs- en Verzekeringsgeneeskunde 8/2020 Naar de uitgave