Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2020 | Nieuws | Uitgave 4/2020

Huisarts en wetenschap 4/2020

Nieuws

Tijdschrift:
Huisarts en wetenschap > Uitgave 4/2020
Auteur:
Huisarts en Wetenschap

Samenvatting

Burgerhulpverleners verhogen de overlevingskans van patiënten die een hartstilstand krijgen buiten het ziekenhuis. Dat blijkt uit een promotieonderzoek van de Universiteit Maastricht, waarin aan de hand van prospectieve registratiedata werd bekeken of het zinvol was in reanimatie getrainde burgers in te zetten.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Daarnaast vindt u praktijkgerichte nascholing: geaccrediteerde e-learnings, web-tv’s en toetsen. Alles om u nóg beter te maken in uw vak.

Huisarts en Wetenschap

Dit vierwekelijks verschijnend tijdschrift van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) geeft informatie die een bijdrage levert aan het wetenschappelijk fundament van de huisartsgeneeskunde.

Proefabonnement BSL Huisarts Totaal

Met BSL Huisarts Totaal bouwt u efficiënt aan uw vakkennis. U krijgt digitale toegang tot boeken, veelgestelde vragen, casuïstiek en zes vaktijdschriften voor huisartsen. Met het proefabonnement krijgt u toegang tot: één geaccrediteerde web-tv en tien interessante boektitels. 


BSL Huisarts Totaal 1 maand gratis:  € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 4/2020

Huisarts en wetenschap 4/2020 Naar de uitgave