Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-02-2020 | Nieuws | Uitgave 1/2020

Tandartspraktijk 1/2020

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 1/2020
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

21 november 2019 vond het TP-jaarcongres plaats in de jaarbeurs van Utrecht in de Supernova zaal, wat een futuristisch gevoel gaf. Dagvoorzitter Marleen de Groot wist het geheel mooi aan elkaar te praten en was niet zuinig met woordgrappen. Een line up van topsprekers passeerde de revue waarbij TP-redacteur Irfan Abasen implantoloog Wiebe Derksen de dag openden met onderwerpen op het gebied van implantologie. Irfan Abas wist ons, middels een strakke keynote en prachtige fotografie, te vertellen over de timing van implanteren in de esthetische zone, waarbij hij altijd vooraf een CBCT maakt om op basis daarvan te bepalen of hij immediaat kan implanteren of dat het beter is om voor het aanbrengen van botvervangers in de alveole te gaan en na 3 maanden te implanteren.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 1/2020

Tandartspraktijk 1/2020 Naar de uitgave

Heynick’s hoek

Wie of wat is bigfoot?