Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-08-2019 | Nieuws | Uitgave 6/2019

Tandartspraktijk 6/2019

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 6/2019
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum
Belangrijke opmerkingen
TP maakt in deze rubriek een selectie uit het aanbod van productintroducties. Heeft u nieuwe producten die u onder de aandacht wilt brengen, mail dan naar: tandartspraktijk@bsl.nl

Samenvatting

Glasionomeercement (gic): wie is er niet mee opgegroeid om daar gouden kronen of kronen van metaal met opgebakken porselein mee vast te zetten? De gic-capsule twee seconden in een clicker plaatsen en daarna gedurende tien seconden in de schudmachine; capsule in de applicator plaatsen en dan de kroon of kronen vullen met het cement. In de tsunami van composietcementen van de afgelopen jaren is glasionomeercement behoorlijk ondergesneeuwd geraakt en hoorden we er niet veel over, mede ook doordat de composietcementen uit kleine automixspuitjes komen. Dat bracht veel meer gemak met zich mee dan de gic-capsules.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met een online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, tijdschriften en online nascholing, zoals e-learnings en web-tv's. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 6/2019

Tandartspraktijk 6/2019 Naar de uitgave

OriginalPaper

Dahlen van molaren

OriginalPaper

Compodontics