Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2018 | Nieuws | Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018

Nieuws

Tijdschrift:
Tandartspraktijk > Uitgave 3/2018
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Als trouwe bezoeker doet het Ransom Altman goed dat steeds meer jonge collega’s ook de weg naar het Chicago Dental Society-congres weten te vinden. Ze doen er veel praktische kennis op die ze rechtstreeks in hun dagelijkse praktijk kunnen toepassen, stelt hij.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Tandarts Totaal

Met BSL Tandarts Totaal houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit abonnement krijgt u tijdschrift TandartsPraktijk in de bus, heeft u toegang tot een groot aantal tandheelkundige boeken en geaccrediteerde nascholing, waaronder de TP Kennistoetsen. Alles in uw eigen tijd en wanneer het u het beste uitkomt. Op BSL Tandarts Totaal vindt u betrouwbare en actuele vakinformatie om u nóg beter te maken in uw vak.


TandartsPraktijk

TandartsPraktijk informeert u over de belangrijkste ontwikkelingen in de tandheelkunde en tandtechniek door praktisch toepasbare klinische artikelen en herkenbare casuïstiek, toegelicht aan de hand van duidelijke kleurenfoto's, röntgenfoto's en tekeningen.

Proefabonnement BSL Tandarts Totaal

Met BSL houdt u eenvoudig en efficiënt uw vak bij. Met dit proefabonnement krijgt u toegang tot een geselecteerd gedeelte van de online bibliotheek. Zo kan u gebruik maken van de online boeken, één e-learning, één web-tv en een aantal video's. 


Tandarts Totaal Proefabonnement 

eerste maand gratis: € 0,-

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2018

Tandartspraktijk 3/2018 Naar de uitgave

Intercollegiaal online

Advies gevraagd!

Heynick’s hoek

Frankenkitten

Intercollegiaal online

Wat te doen met deze 11?

Out of the box (27)

Niets is mooier dan echt (2)