Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-03-2010 | Uitgave 2/2010

GZ - Psychologie 2/2010

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 2/2010
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Minister Rouvoet van Jeugd & Gezin heeft op maandag 15 februari in het UMCG de Academische Werkplaats Zorg voor Jeugd C4Youth geopend. In deze ‘werkplaats’ werken professionals samen aan een betere zorg voor kinderen en jongeren met gedragsmatige en emotionele problemen. C4Youth wil wetenschappelijke antwoorden geven op vragen als ‘Hoe lossen we de problemen van kwetsbare jeugdigen het beste op?’ en ‘Wat zijn de langetermijnuitkomsten voor de gezondheid en het welzijn van deze jeugdigen?’ Daarnaast richt C4Youth zich op de juiste toepassing van deze inzichten in de praktijk en de opleidingen.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 2/2010

GZ - Psychologie 2/2010 Naar de uitgave