Skip to main content
main-content
Top

Tip

Swipe om te navigeren naar een ander artikel

01-04-2014 | Uitgave 3/2014

GZ - Psychologie 3/2014

Nieuws

Tijdschrift:
GZ - Psychologie > Uitgave 3/2014
Auteur:
Bohn Stafleu van Loghum

Samenvatting

Bij veel plegers van partnermishandeling speelt middelenmisbruik een rol en relatief veel cliënten die in behandeling komen voor hun verslaving, rapporteren partnergeweld in het afgelopen jaar. Het behandelen van deze groep helpt om de partnermishandeling te stoppen. Dit blijkt uit onderzoek waar drs. Fleur Kraanen, onderzoeker en GZ-psycholoog in opleiding bij de Waag Amsterdam, op 3 april 2014 aan de Universiteit van Amsterdam op promoveerde.

Log in om toegang te krijgen

Met onderstaand(e) abonnement(en) heeft u direct toegang:

BSL Psychologie Totaal

Met BSL Psychologie Totaal blijft u als professional steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw vak. Met het online abonnement heeft u toegang tot een groot aantal boeken, protocollen, vaktijdschriften en e-learnings op het gebied van psychologie en psychiatrie. Zo kunt u op uw gemak en wanneer het u het beste uitkomt verdiepen in uw vakgebied.

GZ-Psychologie

GZ-Psychologie is een onafhankelijk tijdschrift en richt zich geheel op de snelgroeiende beroepsgroep van gz-psychologen, waarvan er inmiddels meer dan 15.000 zijn. GZ-Psychologie wil de identiteit en ...

Over dit artikel

Andere artikelen Uitgave 3/2014

GZ - Psychologie 3/2014 Naar de uitgave